Bu Blogda Ara

yeni Facebook Poker (chip) Hilesi (cheat)

texas holdem Süperrr Facebook Texas Holdem Poker Para Hilesi Burada Yüzde Yüz Para Hilesi Texas Holdem Poker Hileleri
Facebook kullanıcıları’nın büyük bir kısmının oynadığı ve oynarken hırs yapıp, chip kaybettiği sonra da “nasil geri toparlarim” diyerek kafayı sıyırdığı yegane facebook fenomeni “Texas Hold’em Poker” oyunu ile ilgili küçük bir Hile makalesi yayımlamak istedik.
Öncelikle web tabanlı bu “fıstığına poker” oyunu’na hiç bulaşmamanızı tavsiye ediyoruz.  Yok eğer siz hali hazırda bulaşanlardansanız unutmayın; ha 1 chip, ha 200.000 chip oyun aynı oyun…
Değil mi? Öyleyse bizi dinleyin
Oyunumuza girdik. Canımız çok sıkılıyor. Milletin elinde  200M chip var, paso all in çekip bizi bunaltıyorlar… Ne yapmak lazım? Yapilabilecek iki şey mevcut.
1- Bu işleri boş verip  daha hayirli, zamanımızı boşa tüketmeyen şeyler ile uğraşmayı tercih edebiliriz.
2- Facebook hesabınızı açıp, Texas Hold’em  Poker application (uygulaması) sayfasına girersiniz.  Bu sayfadan hangi server üzerinde bulunduğunuzu ve hali hazırda ne kadar sanal chip bakiyeniz olduğunu öğrenip, bu pencereyi kapatarak sıradaki adıma geçebilirsiniz.
Örneğin New York üzerindeyiz ve 200.324 sanal chip’imiz var.
Zyanga oyun verilerini yaklaşık 27 saatte bir reboot eder.  Bu süre zarfında oyun profilinizde bir gelişme olsa dahi profil sayanızda bu değişiklikleri göremezsiniz. Rivayet olunur ki: Kimi kendini bilmezler, bu verilerde oynama yapmak sureti ile mevcut oyun skorlarını yükseltebilmekteler.
Hatta yine rivayet olunur ki: Bazı BOT player yazılımları ile firefox tarayıcı üzerinden facebook profili açıp, oyunu botlara oynatarak chip kasma durumlarıda gözlenmekte(imiş). Bu botlar istatistiksel olarak hangi kağıdın gelip, hangisi’nin gelemeyeceğini hesaplayabiliyor, oyuncu eğilimlerine göre blöf yapıp, yapmayacağına karar verebiliyorlarmış.
Tabi ki bunların tamamı hikaye, yalan, safsata, masal, uydurmaca, kurgu, peri masalı…  Bu makale tamamen sizi eğlendirmek ve popüler bir konu üzerine internette dolaşan dedikoduları ti’ye almak için yazıldı. Sakın ola burada yazılanları ciddiye alıp, “Ulan bir bot varmış biliyomusun? Adamın elini görüyomuş olum…”  diyerek sağda solda yaygara koparmayın..
Oyunlar eğlenmek içindir.. Gülün eğlenin oynayın.. Herşeyi de kafanıza takmayın efendim…
Esen kalın..
Bu Konu Hakkında Yardımcı Kaynaklar

0 comments